Swette Switters
35-dekajuit.jpg

              Over Swette Switters

 

 

 

 

Volleybalvereniging Swette Switters is op 11 november 1968 opgericht en telt ongeveer 100 leden. De teams van de vereniging spelen in meerdere competities van de NeVoBo in de vertrouwde kleuren rood-zwart. Veel leden van volleybalvereniging Swette Switters zijn actief betrokken bij het volleybal. Is het niet in de eigen gezellige kantine van de Wardy dan wel bij het geven van trainingen of ander activiteiten van de club. Vooral het jeugdvolleybal wordt bij de Swette Switters enorm gestimuleerd. Door de NeVoBo is het circulatievolleybal (Cool Moves Volley) ontwikkeld voor jeugd van 6 tot en met 12 jaar.

Sportiviteit, gedrevenheid en veel gezelligheid zijn de belangrijkste peilers
onder onze vereniging

Laatste nieuws

28 mei 2017 Dames 1 legt twee trainers vast voor het nieuw seizoen
Dames 1 heeft volgend jaar maar liefst twee trainers. Daan Beukens die eerst trainer was bij VOVEM Emmeloord en VC Joure gaat nu bij Swette Switters aan de slag. Daan traint de dames samen met Anne Beukens. Beide mannen zijn begonnen als jeugdspelers bij Swette Switters en keren na Covos, Leeuwarden, Lycurgus, Plakkers en Vovem terug  als trainer/coach van Dames 1. Lees meer…


22 mei 2017 Dames 1 zoekt nog versterking
Dames 1 zoek nog een paar nieuwe spelers.  Dinsdag 23 mei en 30 mei ben je van harte welkom op onze training. We trainen om 19.00. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de spelers, het bestuur of de trainer (06-43365269). Meetrainen…

cropped-cropped-dsc01337-kopie.jpg


12 mei 2017 Komende trainingen
Komende weken zijn er meerdere trainingen waar nieuwe spelers en spelers die doorstromen mee kunnen doen. Dinsdagavond eerst Dames 1 om 19.00 uur en daarna Dames 2 om 20.30. Ook op maandag en donderdag  kan er nog worden meegetraind om kennis te maken met Swette Switters. Neem gerust contact op als je mee wilt doen.


6 mei 2017 : Swette Switters Dames 2 speelt Promotie – Degradatie Wedstrijden
Vanochtend vroeg vertrokken richting Steenwijk. Hier mocht Swette Switters spelen voor de promotie naar de 1e klas tegen VLO en Sparta. Tegen VLO werd nog gewonnen, maar tegen Sparta verloren met 2-1… Lees meer

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Zo was het toen

Dscf4808elim.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-59.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 434 gasten en geen leden online