Leden

Een vereniging kan niet bestaan zonder leden. De Oranjevereniging Scharnegoutum e.o. heeft op het moment 800 contributie betalende leden. Jongeren onder de 16 zijn automatisch lid via hun ouders. Dit betekent dat veruit het grootste deel van Scharnegoutum lid is. Ook buiten Scharnegoutum zijn veel mensen lid. Leden van de vereniging genieten bij de festiviteiten / activiteiten aantrekkelijke kortingen. Bent u nog niet lid, maar wilt u dit wel graag worden? Neemt u dan contact op met ...... (het emailadres staat weergegeven in de rubriek 'contact').

Contributie

De contributie bedraagt € 3,50 per jaar voor een gezin met jongeren onder de 16 jaar. Vanaf 16 jaar dient men zelf lid te zijn. De kosten hiervan bedragen € 2,50 per jaar

De contributie wordt in het jaar van de Dorpsfeesten geïnd door de bestuursleden welke hiervoor aan de deur komen bij de leden.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-70.jpg

Info Website

Algemene informatie:
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.