Leden

Een vereniging kan niet bestaan zonder leden. De Oranjevereniging Scharnegoutum e.o. heeft op het moment ongeveer 500 contributie betalende leden. Jongeren onder 18 jaar zijn automatisch lid via hun ouders, en dit is geheel kosteloos. Dit betekent dat veruit het grootste deel van Scharnegoutum lid is. Ook buiten Scharnegoutum zijn veel mensen lid. Leden van de vereniging genieten bij de festiviteiten / activiteiten ienkele voordeeltjes. Bent u nog niet lid, maar wilt u dit wel graag worden? Neemt u dan via e-mail contact op met de oranjevereniging. Klik hier voor contactpagina .

Contributie

De contributie wordt 1 maal per 2 jaar geind. In 2019 gaat dit weer gebeuren en zult u middels het internet/social media op de hoogte worden gebracht over de week in welke de contributie bij u zal worden opgehaald. Dit gebeurt nog altijd gewoon met een bezoek aan uw deur. Vanaf 2019 kan -naast contante betaling- de contributie ook via PIN betaald worden.

De contributie bedraagt voor iedereen van 18 jaar en ouder € 2,50 per jaar. Omdat de contributie alleen wordt opgehaald in het jaar van de feesten zal dus € 5,- p.p. worden opgehaald.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-47.jpg

Info Website

Algemene informatie:
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.