Oranjevereniging

 

THEMA DORPSFEESTEN 2019

Woensdag 28 augustus t/m zondag 1 september. Volgend jaar, 2019, worden de dorpsfeesten weer groots gevierd. U wordt van harte uitgenodigd om mee te denken over het thema voor deze feesten.

 

Meedenken kan in eerste instantie gewoon thuis. Heeft u een idee voor een leuk thema? Mail dit dan vóór 16 december naar de Oranjevereniging; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De ideeën die u ons aanreikt zullen in de bestuursvergadering worden besproken en een selectie hieruit zal worden meegenomen naar de jaarvergadering op vrijdag 1 februari 2019. Tijdens de jaarvergadering zal gezamenlijk het uiteindelijke thema worden gekozen welke als rode draad door de feesten zal lopen.
_________________________________________________________

 

Te noteren datums:

-          15 december 2018; uiterste aanleverdatum ideeën thema dorpsfeesten 2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-         Vrijdag 1 februari 2019; jaarvergadering Oranjevereniging met o.a. keuze thema dorpsfeest

-          Woensdag 28 augustus t/m zondag 1 september 2019 DORPSFEESTEN

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-16.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 89 gasten en geen leden online