Contact Dorpshuis
42-finzie2-sneek.jpg

 

STICHTING DORPSHUIS SCHARNEGOUTUM

 

Het dorpshuis in Scharnegoutum heeft als slogan: foar elkoar en mei elkoar.  Met vele vrijwilligers zijn we in staat om vele mooie activiteiten te organiseren en vele verenigingen een mooie plek te geven zodat dorpsbewoners elkaar kunnen ontmoeten.
Het bestuur is verantwoordelijk voor de gang van zaken. Alle vrijwilligers samen verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle activiteiten die er nodig zijn om ons mooie dorpshuis te laten bloeien. Hieronder de contact gegevens en gegevens van de bestuurleden.

Voor vragen, opmerkingen of reserveringen kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen.Stichting Dorpshuis scharnegoutum

Legedyk 43

8629RLScharnegoutum

 Telefoon 0515-412955 

E mail: iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

www.skearnegoutum.nl

Facturen kunnen verzonden worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Bestuur

 

Het bestuur bestaat momenteel uit zes personen, allen met een eigen taak en verantwoordelijkheid. Hieronder de namen, taken en het telefoonnummer van het bestuur.

 

Wijtze de Boer, voorzitter, 0515 419599            

Hinke Bakker, verhuur / agendabeheer, 0515 423442 / 0614705784 

Sandra van der Tempel, activiteiten coördinatie

Evert van den Berg, secretaris /webmaster, 0515 462822

Douwe Algra, penningmeester, 0515 411998

Gerrit Lam, algemeen lid, 0515-425040

 

.


 

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-05.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 257 gasten en geen leden online