Dorpshuis
38-fysio.jpg

 

In april 2012  heeft het college van burgemeester en wethouders een besluit genomen over de plannen en de over de aankoop van het huidige Elim-gebouw. In mei 2012 heeft de gemeenteraad het krediet verleend voor de nieuwe MFA

Tijdens de zomervakantie in 2012  is een tijdelijke huisvesting voor de school en de kinderopvang geplaatst aan de Langaerderdyk. Vlak voor de herfstvakantie is de oude school gesloopt.

De plannen voor de MFA zijn intussen verder uitgewerkt en besproken in de stuurgroep en de projectgroep. De projectgroep bestaat uit bouwkundig adviseurs en de toekomstige gebruikers. Zij hebben veel werk verzet om er voor te zorgen dat de wensen die er leven zo veel mogelijk worden vertaald in de bestekken.

De stuurgroep (bestaande uit bestuurders van de drie partijen en een vertegenwoordiging van de gemeente  en de architect) heeft inmiddels ingestemd met de bestekken.

Op dinsdag 22 januari jl. heeft de aanbesteding van de nieuwe MFA plaatsgevonden. Het wachten is nu op de definitieve gunning die op zeer korte termijn wordt verwacht. Daana kan waarschijnlijk nog in februari worden begonnen met de bouw van de nieuwe MFA. De oplevering is gepland begin december 2013. Scharnegoutum heeft dan een prachtige voorziening voor inwoners van 0 tot 100 jaar waarmee we weer jaren vooruit kunnen!

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

oude-kerk-kleur.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-62.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 326 gasten en geen leden online

Evenementen kalender Dorpshuis Scharnegoutum

Juli 2018
M D W D V Z Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Binnenkort in het Dorpshuis

16 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort
17 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort Sneek
19 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort Sneek
19 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort