Dorpshuis
12-ijsels.jpg

Foto's van de zeer geslaagde wandeltocht staan nu in het fotoalbum  (klik op de foto).

De wandeltocht van zaterdagavond 16 februari j.l. ten behoeve van de financiering nieuwe dorpshuis was zeer geslaagd. Al voor zeven uur 's avonds stond een lange rij van enthousiaste wandelaars klaar voor de start in Elim. Ruim 240 mensen van jong tot oud hebben de tocht meegelopen en zich onderweg uitstekend vermaakt.

Dit begon al bij het hele leuke optreden van onze toneel vereniging "De Krite " bij camping Pasveer. Een prachtig voorproefje van hun jubileum revue op vrijdagavond 5 en zaterdagavond 6 april a.s. Op de Trekdyk konden de wandelaars een Rebus oplossen, bij de Poeisz was o.a. chocolademelk en sneeuwballen gooien. Bij de sporthal was Anton Piek in levende lijve aanwezig en op het Molepaed kon een prachtige puzzel van ons nieuwe dorpshuis worden gemaakt. Ook de winterkonigin en haar gevolg die aanwezig waren in de tent op de Willem Santemastrjitte was een publiekstrekker terwijl in de voetbalkantine de welbekende Dorus de wandelaars aangenaam bezig hield. En niet te vergeten een twintigtal vuurkorven die de route een sfeervol tintje gaven met enthousiaste vrijwilligers die de korven brandende hielden. Bij de finish was er gluhwein en limonade en nog veel meer verrassingen voor de deelnemers en de vrijwilligers. En daarna bleef het nog heel lang gezellig in de bar van Elim !!!!

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_09-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-57.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 370 gasten en geen leden online

Evenementen kalender Dorpshuis Scharnegoutum

Juli 2018
M D W D V Z Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Binnenkort in het Dorpshuis

16 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort
17 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort Sneek
19 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort Sneek
19 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort