Dorpshuis
02-Anneke Meiners.jpg

22-01-2014 Dorpshuisflitsen -Het afscheidsfeest van het oude dorpshuis op nieuwjaarsnacht was heel erg gezellig met veel bezoekers.

-Ondertussen is het oude dorpshuis vrijwel geheel opgeruimd met behulp van een aantal sterke en doortastende vrijwilligers. Dit was ook wel  nodig want evenals bij vrijwel elke verhuizing kwam er heel veel materiaal vrij dat al sinds jaar en dag  was opgeslagen. Heel veel hiervan is rechtstreeks naar het stort gebracht.

-Het oude dorpshuis zal zoals het nu staat op vrijdag 31 januari officieel worden overgedragen aan de gemeente SWF. Vanaf dat moment is de gemeente eigenaar.

-Ondertussen zijn al

diverse activiteiten in ons nieuwe dorpshuis gehouden en komen ook de kinderziekten naar voren. Er zal de komende maanden nog hard aan gewerkt worden om die kinderziekten te verhelpen. Dit zoveel mogelijk in samenwerking met de verenigingen en de vaste vrijwilligers. Ook zal het nieuwe dorpshuis in de komende maanden nog verder moeten worden ingericht en opgefleurd. Er is bewust voor gekozen om hier de tijd voor te nemen omdat een goede en sfeervolle inrichting erg belangrijk is. 

-Iedereen heeft natuurlijk allang vrijdag 14 februari in de agenda genoteerd.  Dan is namelijk de officiële opening van het nieuwe MFA. Het beloofd een hele leuke dag te worden. Een dag  waar tijdens het Open Huis gedeelte  o.a. de Stadige Strikers, Koersbal- en de biljartvereniging de bezoekers op verrassende wijze gaan uitdagen.

-En al even verrassend zal het optreden zijn van de Excelsior, De Brûskoppen  en Krite It Pompeblêd ’s avonds tijdens de feestelijke dorpsavond. Dus niet vergeten……dit mag niemand missen !!

-De in de vorige omropper beloofde informatie over het toekomstige beleid van ons nieuwe dorpshuis houdt u nog even te goed i.v.m. de vele zaken die eerst geregeld moeten worden.

Bestuur Dorpshuis Scharnegoutum

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_10-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-06.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 366 gasten en geen leden online

Evenementen kalender Dorpshuis Scharnegoutum

Juli 2018
M D W D V Z Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Binnenkort in het Dorpshuis

16 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort
17 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort Sneek
19 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort Sneek
19 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort