Dorpshuis
20-Punter.jpg

1 juni 2014,

Het seizoen 2013-2014 zit er bijna op voor het dorpshuis. De meeste verenigingen hebben ondertussen het seizoen afgesloten, al of niet met een gezellige slotavond. Maar er staan in juni in ieder geval nog drie evenementen op het programma die meer dan de moeite waard zijn om mee te maken te weten:

  • vrijdag 13 juni het kleintje dorpshuis met daarin als klapper het samen zien van de openingswedstrijd van het Nederlands elftal op de WK tegen Spanje.

  • vervolgens op zaterdagavond 21 juni de welbekende  Zwette  Night Music. Dit jaar voor het eerst bij en in samenwerking met het dorpshuis en het belooft dit jaar een heel bijzonder spektakelstuk te worden. Voor beide evenementen hebben we “top”weer besteld dus allemaal agenda vrijhouden  voor deze activiteiten !!

  • en dan natuurlijk op 25 en 26 juni de uitvoering van de musical van groep 8. Ook dit belooft weer een klapstuk te worden dus ook noteren !!! In deze omropper vindt  ook een flyer met informatie over een gezamenlijk actie van school, Krite en dorpshuis ten behoeve van o.a. de uitvoering van de musical van groep 8. We hopen dat heel Scharnegoutum  zal meewerken om deze actie te doen slagen. 

Op dit moment  wordt er nog steeds druk gewerkt om  de kinderziekten  van het dorpshuis te verhelpen. Met name de geluidsisolatie heeft hierbij onze bijzondere aandacht nodig. Ten behoeve van het optimaal blijven laten functioneren van het dorpshuis zal er op korte termijn overleg zijn met o.a. de vaste gebruikers van het dorpshuis. Samen zullen we ons dorpshuis niet alleen nu maar ook op lange termijn als “laagdrempelig” ontmoetingspunt voor verenigingen en inwoners moeten blijven beheren.  We hopen volgende maand hierover verder te informeren. En tenslotte is het goed om te weten dat we nog een aantal vrijwilligers zoeken die gemiddeld eens per maand in het winterseizoen een avond de bediening in de bar mee willen helpen verzorgen. Lijkt dit jou wel iets schroom dan niet om contact met ons op te nemen  telefoon 412955

Namens bestuur dorpshuis Scharnegoutum, Sietse Holtrop

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto 22-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-59.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 344 gasten en geen leden online

Evenementen kalender Dorpshuis Scharnegoutum

Juli 2018
M D W D V Z Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Binnenkort in het Dorpshuis

17 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort Sneek
19 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort Sneek
19 juli 2018n08:00AM - 05:00PMnFriese Poort