Doarpsbelang
38-fysio.jpg

 

Bestuursvergadering 5 maart 2020

Er is weinig aan nieuwe ontwikkeling te vermelden.

Gesprekken gemeente: 

Erik Visser zorgt voor een uitnodiging met ambtenaren ter zake Elim om onze ideeen voor te leggen.
In het kort is dat: zijde Achterbuorren behouden en renoveren en zijde Alddyk slopen. Plan maken voor de invulling aldaar, passend in het straatbeeld. Belijning trottoir stroomlijnen, ten behoeve van het verkeer. Liefst zien we daar ook een wethouder bij aanwezig.
Inmiddels heeft de CDA fractie vragen gesteld aan het College en staat met ons in contact.

Piet en Jan doen verslag van het gesprek met wethouder M. de Man ter zake onze woningbouw wensen. Goed gesprek, College bereid de kwestie woningbouw met de Provincie te bespreken. Er moet door ons wel een goed onderbouwd verhaal onder worden gezet. Afgesproken is dat wij dat zullen aanleveren. Jan heeft de indruk dat we een "gunfactor" hebben bij het College. De artikelen in de LC en NRC hebben 

De secretaris.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-10.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 57 gasten en geen leden online