Kritte
27-goliath.jpg

Freedtejûn, 23 maart wie it dan sa fier. Fryske krite "It pompeblêd" koe mei nije spilers trije ienakters bringe. De spilersgroep besteande út Sytze, Daniel, Evelien, Ilse Marije, Hennie, Barber, Anne, Marit en Freerk ha der in noflike jûn fan makke. Ek ús eigen brûskoppen en sjongeres Marjet van der Meeren wienen fan de partij en hawwe bydroegen oan de gesellige jûn yn Elim. Lokkich wie de grutte seal fan Elim ôfladen fol sa't dat ek heard as ferienings har presentearje.

No mar hoopje dat de spilers it sels ek sa leuk fûn hawwe dat se mei faasje trochgeane op it paad dat ynslein is.It Pompebléd moat fansels bestean bleauwe. Auke Zwerver waard ûnderskieden mei in moae spjelde fan it Staf, de provinsiale organisaasje fan de Fryske Krite. It is goed dat Auke dy't him tige ynset hat foar de krite sa'n erkenning krigen hat. Mei nammen de jonge spilers, Daniel, Ilse Marije en Marit, mar ek Marjet hawwe in moai visite-kaartsje ôf jûn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-06.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 512 gasten en geen leden online