Koor Shir - ha - Sjirm
30-vdmeer.jpg

 

Koor   Shir - ha - Sjirm

 

 

Opgericht in 1986 vanuit de jeugddienstgroep

         Aantal leden momenteel meer dan 25 Contributie € 45,-  per half jaar

Repetitieavond is dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het dorpshuis.
 

Dirigent: Netty v.d. Brug-Tange uit Ysbrechtum
Dwarsfluit: Bea Algra
Piano: Rik Kapitein

 

In de jeugddiensten die werden voorbereid door de jeugddienstgroep was er meestal een zanggroep aanwezig die kwam uit omringende dorpen, totdat we besloten tijdens een kerstnachtdienst om zelf te gaan zingen. Naar aanleiding van dit succes melden zich meer mensen die wilden meezingen en zo is Sjir-ha-sjirim (Het hoogste Lied) opgericht. Momenteel zijn we niet meer zo piep maar plezier in het zingen hebben we nog steeds! We laten dit horen tijdens kerkdiensten en ook in menig bejaarden of verpleeghuis in Sneek e.o. Dit geeft altijd veel voldoening. Plezier staat voorop en gaat soms ten koste van de kwaliteit maar...met opbouwende kritiek leren we nog steeds wat bij. Hoofdzakelijk zingen we dus christelijke liederen maar schuwen niet om ook wel eens popliederen ten gehore te brengen. Momenteel repeteren we op een gevarieerd programma.

 

Voorzitter :  dhr. P Huls Zwettewei 96 8629 EE 417012 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris :  dhr. M. Bakker Molepaed 8 418164 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeesteresse :  J. Plat-Feenstra Zwettewei 6 416293

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-72.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 1614 gasten en geen leden online