Boatersnocht
16-KBC.jpg

 

  

                     Speeltuinvereniging "Boatersnocht"  

 

De speeltuin is opgericht in 1979 met als doel kinderen uit het dorp een veilige plaats te bieden om samen te spelen. Er is voldoende speelmateriaal aanwezig om zich te vermaken. In 2009 zijn er nieuwe toestellen gekomen en is de speeltuin in een nieuw jasje gestoken.

De vereniging heeft een actief bestuur bestaande uit vijf personen.  Het bestuur beheert de toestellen, let op de veiligheid en probeert zo goed mogelijk de orde en openingstijden te handhaven. Naast het bestuur zijn er meer personen die zich inzetten voor de speeltuin. Het beheer van de toestellen gebeurt in goede samenwerking met de gemeente. Klein onderhoud wordt zelf uitgevoerd. Grotere reparaties en vervangingen worden door de gemeente uitgevoerd. 

Om het beheer te kunnen financieren wordt er van de leden een contributie gevraagd van € 7,50 per jaar. Voor donateurs bedraagt dit € 5,00 per jaar. Sponsoring is mogelijk vanaf € 10,00 per jaar.

Jaarlijks worden er twee leuke activiteiten georganiseerd. De wandeltocht van 5 of 10 km en de lege flessen ophaal actie.  Wilt u een handje helpen bij deze activiteiten of bij het beheer van de speeltuin dan mag u zich natuurlijk aanmelden! Ook toekomstige bestuursleden kunnen zich aanmelden.

 

Wilt u lid, donateur of sponsor worden of hebt u vragen dan kunt u ons bereiken via: 

Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:      0515-424620

 

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-51.jpg

We hebben 186 gasten en geen leden online