Activiteiten
36-devries.jpg

Activiteiten

Naast de wekelijkse competitie wedstrijden van de teams, organiseert Swette Switters ook jaarlijks diverse activiteiten om de verenigingssfeer te behouden en de vereniging te promoten. Enkele activiteiten zijn de meerkamp waarbij andere verenigingen uit Friesland worden uitgenodigd voor een toernooidag in Scharnegoutum, het besturentoernooi van Scharnegoutum en instuiven voor het jeugdvolleybal. Het einde van het seizoen wordt altijd afgesloten met het thema slotfeest voor leden en sponsoren om de behaalde resultaten van het seizoen te vieren.


Laatste nieuws


28 mei 2017 Dames 1 legt twee trainers vast voor het nieuw seizoen
Dames 1 heeft volgend jaar maar liefst twee trainers. Daan Beukens die eerst trainer was bij VOVEM Emmeloord en VC Joure gaat nu bij Swette Switters aan de slag. Daan traint de dames samen met Anne Beukens. Beide mannen zijn begonnen als jeugdspelers bij Swette Switters en keren na Covos, Leeuwarden, Lycurgus, Plakkers en Vovem terug  als trainer/coach van Dames 1. Lees meer...


22 mei 2017 Dames 1 zoekt nog versterking
Dames 1 zoek nog een paar nieuwe spelers.  Dinsdag 23 mei en 30 mei ben je van harte welkom op onze training. We trainen om 19.00. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de spelers, het bestuur of de trainer (06-43365269). Meetrainen...

cropped-cropped-dsc01337-kopie.jpg


12 mei 2017 Komende trainingen
Komende weken zijn er meerdere trainingen waar nieuwe spelers en spelers die doorstromen mee kunnen doen. Dinsdagavond eerst Dames 1 om 19.00 uur en daarna Dames 2 om 20.30. Ook op maandag en donderdag  kan er nog worden meegetraind om kennis te maken met Swette Switters. Neem gerust contact op als je mee wilt doen.


6 mei 2017 : Swette Switters Dames 2 speelt Promotie - Degradatie Wedstrijden
Vanochtend vroeg vertrokken richting Steenwijk. Hier mocht Swette Switters spelen voor de promotie naar de 1e klas tegen VLO en Sparta. Tegen VLO werd nog gewonnen, maar tegen Sparta verloren met 2-1... Lees meer


22 april 2017 : Slotfeest Swette Switters

Jaarlijks een18010197_1178841275571931_3702854660233560291_n fantastisch terugkerend feest aan het einde van het volleybalseizoen. Alle leden, sponsoren en uiteraard ons trouwe publiek zijn van harte welkom. Zien wij jullie ook zaterdag?  Vergeet niet iets leuks aan te doen: Thema dit jaar is: Met  als thema ” Sprookjes en Superhelden” . Lees meer

 

 

 


* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

Dscf4821-ad-kerk.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-62.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 450 gasten en geen leden online