Home
31-slager.jpg

1, Scharnegoutum trekt overwinning in Hielpen over de streep met fraaie doelpunten.
Vanaf het beginsignaal zijn het de Scharnegoutumers die het initiatief nemen. Er is maar 1 ploeg die aanvalt. De doelpunten blijven echter uit. Diverse kansen worden niet benut of de keeper van Hielpen staat in de weg. Gelukkig wordt er toch gescoord in de eerste helft. Buiten het strafschopgebied haalt Rick uit en schiet de bal onhoudbaar in. Een prachtig doelpunt! Er volgen nog kansjes voor Marcel en Johannes Wierda, maar zij weten niet te scoren. Er wordt te veel gelopen met de bal en de passing is soms slordig. Marcel scoort nog, maar dit doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel. De Hielpers blijven vechten en geven zich niet gewonnen. Bij een van de weinige aanvallen van de gastheren komt de aanvaller oog in oog te staan met Wout.

Gelukkig weet Wout de bal te veroveren en ziet de scheids hier geen penalty in, ondanks de protesten van de mannen uit Hielpen. Tot de rust blijft het 0-1.
Na de rust eenzelfde spelbeeld. Na 10 minuten wordt Jaider vervangen door Gijs. Sibren moet nog een keer ingrijpen omdat er een speler van Hielpen doorheen komt. Het levert een vrije trap op even buiten het strafschopgebied. De bal wordt goed ingeschoten en er volgen enkele hachelijke momenten. Een scrimmage waarbij menigeen langs de kant het doelpunt voor Hielpen al telt. Gelukkig wordt de bal met kunst en vliegwerk uit de goal gehouden. Marcel wordt nog gewisseld voor Maurice. De druk wordt opgevoerd en het wachten is op het verlossende tweede doelpunt. Dan komt Johannes G. op rechts vrij gespeeld door Gijs en ziet de keeper een eindje voor zijn doel staan. Hij lobt de bal prachtig over de keeper heen. 0-2 en de druk is eraf. Verdediger Gert, die zich van tijd tot tijd ook met de aanval bemoeit, maakt de laatste treffer van de middag en zijn eerste van dit seizoen. 0-3. Gerald Dotinga komt Johannes W. nog vervangen. De drie punten en een pondje paling voor de penningmeester gaan in de tas mee naar Scharnegoutum. Onze grote concurrent FDS wist ook weer te winnen en het blijft dus spannend..
Groet,
Leffert

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-10-b.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 956 gasten en geen leden online