Home
27-goliath.jpg

Januari 2016: In de middenzaal van dorpshuis It Swettehûs hebben we nieuwe foto`s opgehangen. Dit heeft in deze serie als thema "Winter".

De foto`s zijn van Douwe van der Meer, Johannes Leeverink, Geert Bos, Andrea Cats, Baukje de Groot-Bosma en Jan Luimstra.

De inzenders van de foto`s hebben mooi werk aangeleverd. Hun foto`s zijn meer dan waard om goed naar te kijken.

Er zijn door de "gasten" in een aantal gevallen meerdere foto`s geleverd en daaruit hebben we werk gekozen dat naar ons idee het meest aansloot bij het thema en die we het meest aansprekend vonden. Niet toevallig is dat we dezelfde keuze`s bleken te hebben gemaakt. 

We wensen ieder veel "kijk" plezier. Intussen heeft het Swettehûs Bestuur ons verzoek gehonoreerd om speciale expositie verlichting aan te schaffen. De foto`s zullen dan nog beter tot hun recht komen. We zoeken nu naar een goed, eenvoudig bedienbaar en energie zuinig systeem.

In de hierna volgende expo ronde zullen er lente foto`s geplaatst worden. Het is de bedoeling in de middenzaal doorlopend te exposeren. Naast foto`s kan dit in de toekomst ook bestaan uit schilderijen, textielvormen of vormen van schrijfkunst. Voor nog andere mogelijkheden die wellicht bij de lezer in gedachten komen, houden we ons aanbevolen.

Met groeten,

Baukje en Jan 

 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

april-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-77.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 838 gasten en geen leden online