Home
22-Schrale.jpg

Zomer 2016: Vanuit Bozum/Scharnegoutum... een meditatieve huttentocht 2016, ga je mee de bergen in? In de nazomer van 2016 organiseren we weer een voettocht door het indrukwekkende berglandschap van de Hohe Tauern in Oostenrijk. Ver weg van de bewoonde wereld lopen we van berghut naar berghut. Daar wacht 's avonds een eenvoudige maaltijd en een slaapplek in het Lager, een soort slaapzaal. De schoonheid van de natuur en het ritme van de wandeling nodigen uit tot stilte en verdieping. Daaraan dragen ook eenvoudige meditatie-oefeningen en bezinnende teksten bij. Bijzonder is de onderlinge verbondenheid die in de loop van de week kan ontstaan. De huttentocht wordt voor de vierde keer georganiseerd vanuit de PKN-gemeenten De Slachsang en Scharnegoutum-Loënga, maar ook mensen van elders zijn van harte welkom. Je hoeft geen ervaring met bergwandelen te hebben, maar een goede lichamelijke conditie is wel noodzakelijk. De wandeling kan pittig zijn.

Heb je interesse? klik dan verder....

Neem meteen, of uiterlijk deze januari/februari nog contact op met Jaap of Saskia.

Begeleiding:
Jaap Nieuwenhuis (berggids), 0515-521 321 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    of Saskia Leene (geestelijk begeleider), 0515-433 546 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data huttentocht:  zaterdag 20 tot en met zaterdag 27 augustus 2016,  of van zaterdag 13 tot en met zaterdag 20 augustus (reserve)

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

Dscf4821-ad-kerk.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-77.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 1126 gasten en geen leden online