Home
10-scharneauto.jpg

Feest! Van 1 t/m 6 Februari. 1 Jaar Posthumakwaltiteit in Scharnegoutum. “Echte Bakker Posthuma yn Skearnegoutum” dat was het nieuws alweer 1 jaar geleden.
Wij kijken terug op een fantastisch jaar en wat is er veel veranderd. Waar de Familie Feenstra hun producten produceerde in de bakkerij, gebeurt dit nu in onze super moderne bakkerij te Wommels, die aan alle eisen op het gebied van milieu, arbo en hygiëne voldoet. De winkel, zoals deze er nu voor staat werd door het Echte Bakkersgilde beoordeeld met een 9. Ook het prachtige en vooral zomers gezellige terras is als zeer positief ervaren.
Natuurlijk zijn er ook veel leermomenten geweest en punten waarop wij ons nog konden verbeteren. Hier zijn wij dan ook iedere dag mee bezig, maar wij voelen ons als bedrijf helemaal thuis en het is prettig werken in dit mooie dorp.

Vanaf mei 2015 huurt Heleen een deel van het bedrijf en maakt “Bloemen bij Heleen”ons winkelplaatse aardig compleet. Ook de samenwerking met Poeisz is zeer postitief.
Wellicht mogen we in de toekomst nog een winkel of ander initiatief verwelkomen in het achterste gedeelte van de bakkerij. Er is nog een behoorlijke ruimte 80 m2 te huur, welke voor vele doeleinden geschikt te maken is. Heeft u hier belangstelling of ideeën voor, schroom niet om een berichtje achter te laten.
Let op uw brievenbus en profiteer mee van de favorieten van onze dames. Tot Snel.
Een Echte Bakkersgroet, Nyncke en medewerkers Echte Bakker Posthuma. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_09-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-60.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 920 gasten en geen leden online