Home
12-ijsels.jpg

 3 januari a.s. Onze kerk blijft leeg, er zijn geen publieke vieringen. Wel is er een film /'live'stream als alternatief. 
"De moed om door te gaan" zo luidt de titel van de Nieuw vieren dienst van komende zondag 3 januari 2021 (de dienst gaat zaterdagavond online).  Een bijzondere viering met bijdragen van maar liefts vijf predikanten;  Reinier Nummerdor dominee van Bozum, Martha Kroes & Evert-Jan Hefting, Michiel van Blanken gedrieen waren actief predikant in Scharnegoutum en onze eigen dominee Lieke Weima.


Momenteel gaan er schriften rond in Scharnegoutum! Met bijdragen van dorpsgenoten, met woorden die moed geven om door te gaan en wat hierbij helpt wordt ook weer beantwoord. In tekst, gedichten, lied, foto, plaatje of eigen woorden. Deze bijzondere Nieuw vieren dienst is vanaf vandaag te volgen: https://youtu.be/-IDHy59p5lg   
Zo blijven we elkaar ontmoeten, zo blijven we elkaar op unieke wijze inspireren. 

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-71.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 122 gasten en geen leden online