Home
24-aardappel.jpg

DOARPSOMROPPER LATER! Nu Rond 24 april.

Zaterdag wordt er GEEN oud papier opgehaald!

Weer even een update m.b.t. het Corona virus. Wat betreft het verschijnen van de doarpsomropper is er een wijziging. De doarpsomropper van maart/april verschijnt rond 24 april. E.e.a. heeft te maken met aanpassingen in de werktijden van drukkerij en het feit dat er nog weinig kopij is. We kunnen ons voorstellen dat u op dit moment andere dingen aan het hoofd heeft, maar toch willen wij u vragen uw bijdragen op schrift aan te leveren. We stellen het op prijs dat u als lezer uw gedachten over de huidige situatie in de vorm van een gedicht, kort verhaal, of een foto met een verhaal aanlevert. Hieruit maken wij een selectie om daarmee een bijzonder editie van de omropper te maken. Houdt hierbij het thema, Geloof, hoop en liefde in gedachten.
Succes.

WINKELS OPEN, DE REST GESLOTEN!

Tot nader order zijn in ons dorp dorpshuis, kerk, school, kinderopvang, kapper, snackservice Groenveld en sport locaties gesloten.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OOK DE SPEELTUIN IS GESLOTEN!

Nog steeds klimmen er kinderen over het hek van de speeltuin om er te spelen. Dit is VERBODEN. Ouders praat hierover met uw kinderen en verbied ze dit! Het is in ons aller belang!
Mocht er iets veranderen dan melden wij dat hier.

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_18-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-43.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 577 gasten en geen leden online