Home
27-goliath.jpg

Scharnegoutum: Op 24 november: Uitvliegreünie van groep 8 van 2008!
Zat je in 2008 in groep 8 van Basisschool Op ‘e Hichte in Scharnegoutum? Dan heb je in juni van dat jaar een uitvliegdienst gehad waarbij je een wens hebt gedaan terwijl je een duif liet vliegen, en je hebt een brief in een box gedaan met daarin jouw toekomstplannen. Toen is gezegd dat je die brief over 10 jaar weer mocht lezen.

Dat moment is nu aangebroken: 
op zondag 24 november, van 14.00 tot 15.00 uur ben je van harte welkom voor een High Tea in het Martenshûske! Daar ga je dan samen met jouw oud-klasgenoten je brief met toekomstplannen van toen te bekijken. 
En natuurlijk herinneringen ophalen, bijpraten en misschien heb je nu nog veel meer toekomstplannen?
Geef je op bij Annie Lam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10251470.
Graag tot dan!  Namens het Jeugdwerk - PKN kerk Scharnegoutum. (24/11 van 14:00 - 15:00 uur, wie daarna nog langer bij wil kletsen mag blijven!) 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto 23-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-07.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 579 gasten en geen leden online