Home
16-KBC.jpg

Persbericht:  - Vox en Sax - Op zondagmiddag 3 november geeft de Martens Cantorij samen met saxofoonkwartet “Saxemm” en Gerben van der Veen op orgel een concert in de St.Josephkerk van Heeg.  De menselijke stem “Vox” en de saxofoon “Sax” vormen een mooie combinatie.  Saxemm is ontstaan is uit leden van Fanfare orkest Eendracht Maakt Macht - Oudega swf.

Dit concert bevat een afwisselend programma, zoals we dat gewend zijn van de Martens Cantorij. Het accent ligt bij Franse muziek met uitstapjes naar Scandinavië, Italië en Engeland met werken van o.a. Duruflé, Fauré, Saint Saëns, Langlais, Gabrilei, Ola Gjeilo, Egil Hovland en Stanford.

Beide ensembles, koor en kwartet, voeren apart werken uit maar ook veel stukken zijn speciaal voor dit concert gearrangeerd voor koor en saxofoonkwartet.  Een bijzondere combinatie die volgens ons  goed tot zijn recht komt in de akoestiek van de mooie Cuyperskerk in Heeg.

Het concert begint om 15.30 uur en er is een collecte bij de uitgang.

 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_12-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-66.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 694 gasten en geen leden online