Home
40-thea.jpg

Op donderdagmiddag 14 november om 15.00 uur verzorgen de Shantykoor Brûskoppen een optreden  voor mantelzorgers en ieder die zich daarbij betrokken voelt in het Swettehûs in Scharnegoutum.

De Brûskoppen voeren u terug naar de tijd van klipperschepen met hun taaie bemanning, naar de internationale havenwijken waar ’s nachts de matrozen hun zuurverdiende geld in korte tijd verteerden.
Dit optreden in de week na 10 november is in het kader van de dag van de mantelzorg.

Er is  in die periode extra aandacht voor mantelzorgers. Wanneer ben je mantelzorger? Je bent mantelzorger wanneer je onbetaald en structureel intensieve hulp biedt aan iemand met wie je een emotionele band hebt. Dat kan je partner, kind of ouder, een familielid, buurman of kennis zijn. Meestal kies je niet voor mantelzorg, het overkómt je.

Deze middag wordt verzorgd door Graach Dien en het Netwerk mantelzorg kernen rondom Sneek. De toegang is gratis

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_08-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-46.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 807 gasten en geen leden online