Home
33-atseven.jpg

20-12-2018  ´t is weer voorbij die………..  Zaterdag 1 december was er de apotheose van maanden voorbereiding. Om half drie ging de Wintermerk voor z’n 4e editie ‘los”  En wat een editie…. De drukte van komende en gaande man /vrouw/ kinderen, en een goed bezette groep van WinterMerk-deelnemers maakten deze zaterdag tot een succes. “Voor elck wat wils’was zeker van toepassing voor de keuze aan stands en aanbiedingen.

Voor de innerlijke mens, lekkere snert , poffertjes en chocolademelk, koffie met plaatkoek , heerlijke jam proeven peertjes op sap t.m informatie over reanimatie door de EHBO vereniging en de fotografe.Grote publiekstrekker is altijd weer het DRAAIEND RAD met de juiste personen op de planken en veel Rondeprijzen, groten en kleinen kwamen aan bod, grote mensen rondes èn Kinderrondes gaven ieder een kans en deed je mee aan de “altijd-prijs- verloting, dan ging je sowieso met een prijs naar huis. Voor de inbreng van prijzen willen wij daarom iedereen bedanken , vanuit het dorp en met name ook onze MIDDENSTAND en de medewerking van Doarpshûs en Skoalle . Belangstelling vanuit ons dorp en van “oud” -dorpsgenoten met hun kinderen maakte het toch ook bijzonder. De bijgaande foto’s spreken voor zich . De netto opbrengst van ruim € 3500,- maakt tenslotte dat er aan het verlanglijstje voor de toren van de kerk weer een paar nieuwe leien kunnen worden toegevoegd.

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-01.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 1494 gasten en geen leden online