Home
32-Wijn-hoeve.jpg

Aankondiging: Op donderdag t/m zaterdag (3 t/m 5 januari 2019) is het weer zover. Dan wordt het jaarlijkse biljarttoernooi weer gespeeld in het dorpshuis “It Swettehûs”. Ook dit jaar in 8 verschillende klassen en in pooltjes van 3, waarna de eerste 2 naar de winnaarsronde gaan en de nummer drie naar de verliezersronde gaat. Iedereen speelt zeker 3 keer.
De verschillende klassen zijn als volgt verdeeld:  Donderdagavond voor de A en D klasse en de Dames   

Vrijdagavond voor de B en C klasse.      Beide avonden beginnen om 19.00 uur. 
Vrijdagmiddag is er voor de 55+ een toernooi om 13.00 uur met een A, B en C klasse.      Alle kwart-, halve- en finales worden zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur gespeeld.
(aanvangstijd kan veranderen i.v.m. hoeveel deelname) 

Opgeven kan via de mail bij Thomas de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Maar mag ook bij een van de commissieleden. Tot ziens namens de commissie, 

Geert Atsma, Durk Bergema(sr), Gerrit Boorsma, Michel Rijsemus, Thomas de Vries, en Johan Wittermans

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto 23-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-12.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 375 gasten en geen leden online