Home
08-zorgboerderij.jpg

17-10-2018 Foto-expositie amateurfotografe Fiona van Netten. De eerste expositie van amateurfotografe Fiona van Netten uit Scharnegoutum is een feit. Van 5 oktober 2018 t/m 10 januari 2019 zijn 16 foto's te bekijken op de Poli Neurologie (route 28) in het Antonius Ziekenhuis in Sneek.

Het betreft een deel van haar collectie op het gebied van stads-, landschaps- en macrofotografie. De foto's zijn direct gedrukt op 3 mm. dik aluminium dibond; 14 foto's hebben het formaat 70x50 cm. en 2 foto's zijn 60x40 cm. Fiona heeft besloten om tijdens deze periode een goed doel te steunen: 10% van de opbrengst uit verkopen van de getoonde foto's tijdens de expositieperiode komt geheel ten goede aan KIKA (Stichting Kinderen Kankervrij). Wilt u meer informatie ontvangen, dan kunt u contact met Fiona opnemen per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bent van harte welkom de expositie te bekijken tijdens de openingstijden van Poli Neurologie.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-10-a.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 586 gasten en geen leden online