Home
07-sponsors15.jpg

Geef je op/Doe mee: Startactiviteit Jongeren-Jeugd 16 September...
Op de lange latten glijden over het water, snelheid, spektakel, vallen en opstaan…..
Zit je in de 1e, 2e of 3e klas van het voortgezet onderwijs en woon je in Scharnegoutum of Loënga, dan ben je van harte welkom om op zondag 16 september mee te doen met de jaarlijkse startactiviteit van Jop*: We gaan waterskiën bij de Waterskibaan Sneek!

Hoe en wat?
Verzamelen bij het Martenshûske (kleine huisje naast oude Elim) om 10.15 uur. Om ± 10.20 uur fietsen we dan gezamenlijk naar De Potten. Vanaf 11 uur mogen we 2 uren waterskiën. Neem dus ook wat te eten mee (lunch). Wij regelen iets te drinken bij de lunch en hebben ook wetsuits gehuurd, zodat je lekker warm blijft. Om ± 14.00 uur ben je weer thuis. Ter voorbereiding is het heel handig als je dit filmpje alvast gezien hebt: https://www.waterskibaan-sneek.nl/instructie-video

Kosten?
De meeste JOP-activiteiten worden je gratis aangeboden. Voor deze activiteit betaalt de kerk de helft, dus vragen we een eigen bijdrage van €10. Mocht dit een probleem zijn, overleg dan maar even met ons.

Opgeven
Het zou superleuk zijn als je meegaat. Voor de gezelligheid meegaan kan ook natuurlijk, je hóeft niet het water op! Laat het ons weten door vóór 13 sept. een mailtje te sturen naar Akkerie prins: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je mag ook bellen: 0515-427775 of het antwoordstrookje brengen naar: Lange Achte 37 . Meegaan met waterskiën betekent niet dat je alle andere activiteiten ‘moet’ volgen. We hebben 12 activiteiten per jaar, maar je beslist gewoon per keer of je komt. Wij zijn geen praatclub, maar vooral een doe-club: dingen doen waar anderen en jezelf blij van worden.

*Wat is Jop?
Jop staat voor Jongeren Ontmoetings Plaats en is een jongerenorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Meer info, kijk op www.jop.nl


Graag tot dan

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_20-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-55.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 458 gasten en geen leden online