Home
18-Patrias.jpg

12 juli 2018: De eindmusical "Monsterhit" van Groep 8 van basisschool 'Op'e Hichte' mocht ook met recht een monsterhit worden genoemd! Wat hebben we een talent in Scharnegoutum en op donderdag 12 juli jl. kwam dit talent op een paar vierkante meters bij elkaar op het podium van het Swettehûs. Achttien mooie, lieve, stoere, grappige, gespannen schoolverlaters speelden de rol die op hun lijf geschreven was. Wekenlang geoefend met elkaar en met juf Mienke en juf Irene.

Samen kleding uitgezocht, attributen verzameld, uitnodigingen geschreven, achtergrond op het podium geverfd. Het podium opgebouwd, de schmink verzorgd door ouders en vrijwilligers, het licht en geluid werd perfect geregeld door Peter en Chris enz. Wat een werk was er verzet! Maar het resultaat mocht er zijn! Na het optreden hebben de bezoekers kunnen genieten van (eigengemaakte) hapjes en een drankje. Tot slot nog disco met Geert; een mooie afsluiting van een geslaagde avond! Ook de drie dames achter de bar heel erg bedankt!

Fiona van Netten

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-48.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 314 gasten en geen leden online