Blog
07-sponsors15.jpg

"Grolleman Groenadvies" adviseert u ook in de op handen zijnde lente: We zijn alweer februari en het begint alweer te kriebelen... De dagen beginnen te lengen en de vogels maken ons 's ochtends alweer voorzichtig wakker. Andre Grolleman tekent en ontwerpt tuinen, mooie tuinen en met een goede inzichten kiest hij het liefst voor een algemene midden oplossing. In de meeste renovatie plannen van tuinen is onderhoudsarm de slogan, het bedrijfje "Groenadvies" weet dit goed te combineren. Een tuin bestaat niet alleen maar uit grind...

Een tuin is voornamelijk groen, en dan mooi groen met bloeiende planten. Beplanting is belangrijk, het is groei en bloei en maakt mensen vrolijk. Stratenmaker is hij ook en kan met mooie sierbestrating de tuin mooi opleuken. De zomer, de herfst en de winter is bijna voorbij, dat is reden om nu in actie te komen want nu stromen in het hoofd de plannen voor een eventuele nieuwe tuin. “Zo moet je er naar kijken, in de winter maak je plannen om zomers lekker in de tuin te kunnen zitten… “zo zegt Andre. groen is zo mooi en mensen zijn dat ook, beide moet je goed onderhouden… 

Grolleman Groenadvies is goed bereikbaar: 0515-416073 of 06-55003254 Zie verder de advertentie en volg de link achter de advertentie bij de sponsors. Een uitgebreid interview stond  in de Doarpsomropper van december. 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-11.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 419 gasten en geen leden online