Blog
21-grollema.jpg

Kleine foto Expositie in dorpshuis It Swettehûs. Begin oktober is er gestart met een foto expositie in ons dorpshuis. Zes foto’s hangen nu in de grote zaal. Het thema voor dit jaar 2015/16 is “Seizoenen”. Dit betekent dat er 4x per jaar foto’s verwisseld worden. Kom eens langs en laat je verrassen door de foto’s die er op dat moment hangen. 

Hierbij nodigen we dorpsgenoten uit om mee te doen aan de expositie. Heb je een mooie foto die mee kan doen op onze expositie? En die past bij het seizoen ‘WINTER’, daarnaast voldoende capaciteit heeft om uitvergroot te worden naar 30 x 40 cm. In foto vakterm betekent dit voldoende pixels (afmeting minimaal 1800 x 2400) mail je foto dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij zullen bekijken of de foto voldoet en mee kan doen. Wij drukken de foto voor jou af en lijsten hem in. Het is kosteloos.

Foto inleveren kan tot 13 januari ‘16
We zien jullie foto’s graag tegemoet . Groet Jan Luimstra & Baukje de Groot- Bosma.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-75.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 229 gasten en geen leden online