Blog
27-goliath.jpg

Scharnegoutum 15-12-2015: Allemaal familie…

Wisten jullie dat de Doarpsomropper en de site www.skearnegoutum.nl misschien wel tweeling zijn? met daarnaast nog een klein Face Book babybroertje dat luistert naar de naam SKEARNEGOUTUM.NI. Oké, de Doarpsomropper is al 48 jaar en de Website viert nog maar haar  12½ jarig jubileum.. Maar de Doarpsomropper wordt 11x per jaar gelezen en de website kan elke dag (365x per jaar) gelezen worden. Misschien heeft dat invloed op het leeftijdsverschil?

De ouders, de beide redacties dus, raken enthousiast bij het idee van een tweeling, het is nog in een pril stadium. Toch willen graag de rest van de familie: Opa en oma (Doarpsbelang) en de neven en nichten (andere sites en krantjes van verenigingen uit het dorp) dit fantastische nieuws vast laten weten. Best een spannend groeiproces, waarvan we hopen dat het uiteindelijk resulteert in de geboorte van MEDIA Skearnegoutum. De familielijntjes liggen er natuurlijk al,het hangt bij wijze van spreke al in de lucht, maar waar het uiteindelijk op gaat lijken?

De trotse ouders, redactie van de doarpsomropper en van www.skearnegoutum.nl. Zie ook de Doarpsomropper van januari 2016

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-41.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 354 gasten en geen leden online