Blog
13-sonsoring.jpg

In het Martenshûske van de kerkelijke gemeente van Scharnegoutum is er elke eerste maandagmorgen van de maand een gezellige koffiemorgen. Om 10.00 uur `s morgens staat de koffie klaar voor ieder die wil binnenlopen. Het koffie uurtje is een initiatief van de krea-groep van de kerkelijke gemeente en werd van harte ondersteund door de kerkenraad. De gastdames verwelkomen elke bezoeker. Deze bijeenkomsten zijn dus niet alleen voor leden van de kerk, maar staat open voor iedereen die tijd en zin heeft even gezellig samen te zijn. De koffiemorgens lopen al een tijdje en het aantal bezoekers schommelt gemiddeld zo rond de 20 personen.

 

Het Martenshûske, direct links van het voormalige dorpshuis Elim, werd door de kerkenraad aangekocht en inwendig volledig gestript en verbouwd. Deels is dit door bouwbedrijf Plantinga verzorgd en vervolgens door vrijwilligers afgewerkt. Een aardige klus maar het resultaat mag er zijn. Al met al is het een knus onderkomen geworden waar op zondag voor de Dienst de kerkenraad samenkomt, wordt vergaderd, kinderen spelen, jeugd samenkomt en waar kerkelijk bureauwerk kan worden verricht. Wilt U een indruk krijgen dan is een bezoekje op de koffiemorgen natuurlijk een mooie gelegenheid, maar U kunt ook eens op de website van de kerkelijke gemeente kijken. U bezoekt deze via de dorpssite www.skearnegoutum.nl waar een link naar deze site te vinden is. 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-16.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 312 gasten en geen leden online