Blog
31-slager.jpg

Scharnegoutum, zondagmiddag/avond 29 november. Buiten was het stormachtig en nat maar in de bar van het dorpshuis was het erg knus en super gezellig.
Heel veel dorpsgenoten hebben volop genoten van de eerste Swettehouseswin in het dorpshuis. (* zie de foto’s )
En niet alleen de ca. 125 bezoekers maar ook de leden van de coverband Off.on the Road wisten van geen ophouden.
Leuke muziek, gezellig kletsen en bijpraten onder het genot van een drankje, hapje en menig bitterballetje, wat wil je dan nog meer. Dat steeds meer mensen de weg naar ons dorpshuis weten te vinden bleek ook zondag weer. Een deel van het publiek maakte voor het eerst kennis met de geheel nieuw ingerichte bar en voelden zich gelijk thuis. Dit moeten we vaker doen werd vele malen opgemerkt. En… dat laatste gaan we zeker doen te beginnen met nieuwjaarsnacht want op veler verzoek is het dorpshuis tijdens nieuwjaarsnacht open voor alle Scharnegoutumers van jong tot oud. Een feestelijk begin van het nieuwe jaar en dat wil toch niemand missen ? Noteren dus !!! klik op de volgende link voor foto's http://www.skearnegoutum.nl/2015/swettehouseswing

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-44.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 316 gasten en geen leden online