Blog
28-thuiszorg.jpg

18 november 2015: De politie meldt ons dat ze de dader hebben gevonden van de containerbrand in Scharnegoutum. Samen met burgers en partners zijn ze terecht gekomen bij een man van 36 jaar uit Sneek. Een man uit Sneek is dus verantwoordelijk voor dit ernstige incident, misschien ook wel verantwoordelijk voor meerdere incidenten. Hij is de dader, een man, maar misschien ook wel vader, en ook mens.... De politie heeft hem weten te vinden, ze hebben goed werk verricht gelukkig wel. Vergelding en berechting zal plaats vinden maar klaar zijn we dan nog niet,  nog belangrijker is dat we te weten komen waarom iemand tot zo'n daad komt. We hopen dan ook allemaal dat de politie en het juridisch kader in de berechting oog en oor heeft voor wat er leeft in de samenleving. De politie hoort er te zijn voor iedereen, slachtoffers en daders. Burgers en partners werken in dit voorbeeld samen en met elkaar, gezamenlijk zijn we "waakzaam en dienstbaar" om uiteindelijk dit soort dingen voor te blijven en of zelfs erger te voorkomen. 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-79.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 289 gasten en geen leden online