Blog
40-thea.jpg

15 november 2015: Op 'e Hichte 2005 en vandaag 10 jaar later op een herfstachtige 15e november komen de groep 'Achters' van toen weer samen. Wat is er van iedereen geworden? Is iedereen erg veranderd of zo ongeveer gelijk gebleven? En wat hebben we destijds over onze toekomst opgeschreven?
Tijdens een HighTea, verzorgd door Annie Lam en Sytze Ypma, hebben we elkaar inclusief de juffen ontmoet in ’t Martenshûske. We spraken over  wat ons op dit moment bezighoudt en over onze herinneringen aan de basisschool. De toekomstplannen bleken vaak deels uit te zijn gekomen, maar sommige brieven weken wat meer af van de werkelijkheid.  Zo dacht iemand al drie kinderen te hebben, een ander een dierentuin te runnen en weer iemand anders zou in het bezit zijn van een privéjet. We kunnen denk ik terugkijken op een gezellige  reünie waarbij het leuk was om elkaar na zo’n tijd weer te zien en te spreken. Een klassenfoto kon tijdens deze middag natuurlijk niet ontbreken. Klik op de foto voor een vergroting...

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-76.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 382 gasten en geen leden online