Blog
42-finzie2-sneek.jpg

 ZONDAG 15 NOVEMBER: VOOR HET WINTER WORDT... Van gedenken naar vooruitzien tussen Allerzielen en de laatste zondag van het kerkelijk jaar.
Graag nodigen we iedereen van harte uit voor dit bijzondere en unieke concert met zang en poëzie. Het Johanneskoor uit Wageningen o.l.v. Guido van Zwam komt naar Scharnegoutum gereisd voor een uur vol koorzang, samenzang en gedichten. De muzikale begeleiding bestaat uit piano, cello en saxofoon. De gedichten zijn van de hand van Anneke Meiners, zij zal ze voordragen en ook de teksten van de liederen nader toelichten. Het koor en Anneke hebben vaker samengewerkt rondom liederen van haar hand, dit concert is daar een vervolg op. Verder klinken er deze middag prachtige gezongen teksten van Vasalis (In de oudste lagen van mijn ziel), Henriette Roland Holst (De zachte krachten), een Engelse Hymne (Be still my soul ) en de Ierse Zegen in vertaling. Het wordt een uur vol gedenken en vooruitzien. Een uur om te luisteren en om mee te zingen.
De entree is gratis, bij de uitgang is er gelegenheid voor vrijwillige bijdrage.
Na afloop zijn liedbundel en cd’s met de gezongen liederen te koop.
Datum: Zondag 15 november
Tijd: Van 16-17 uur
Plaats: Martenskerk, Scharnegoutum (Zie ook de flyer op deze site) 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-52.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 305 gasten en geen leden online