Blog
38-fysio.jpg

Op vrijdag 18 september j.l gaven Dolf Visser en Niese Klasina van der Weij elkaar hun ja woord en volgde een mooie huwelijksdag en ...........op maandag 21 september deden ze alles nog eens over met alle kinderen van onze basisschool waar Niese dagelijks als juf te vinden is.

Dat was een groot feest, compleet met trouwambtenaar, ouders, meesters, juffen, getuigen (jawel....kinderen uit Niese haar klas) en natuurlijk alle kinderen van school. Dat Niese van kinderen houdt wisten we wel in Scharnegoutum, vandaar deze bijzondere dag. Maar ook Dolf geniet van kinderen, dat was heel goed te zien. De hele morgen een glunderend gezicht met een vertederende blik. Een prachtige dag voor iedereen! Aan belangstelling ook geen gebrek, gelet de vele aanwezigen toen Niese en Dolf aan kwamen rijden in een luxe open wagen, wit natuurlijk.

Wat volgde was een hele ceremonie, cadeau`s, toespraakjes en ook een bezoek aan de kinderen van de oppas bij Thea.

Niese en Dolf, we wensen jullie een gelukkig en liefdevol leven samen waarin, hopen we voor jullie, ook lieve en dus mooie kinderen zullen worden geboren. Het ga jullie goed.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-64.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 410 gasten en geen leden online