Blog
26-puur.jpg

Vrijdag 24 augustus heeft de Fryske radio-omrop ons dorp bezocht voor een radio live uitzending. Er zijn opnames gemaakt en uitgezonden in het programma:
Omrop Fryslân aktueel. Door een vliegende reporter zijn een aantal dorpsgenoten in een interview op de radio te horen geweest. De aftrap werd met Henk Bos en Sietse Holtrop gedaan. Sietse werd over zijn stokpaard MFA uitgehoord. Henk fungeerde als gids en nam de reporter mee naar o.a. Piri Schaaper en Anna de Vreeze van
ijsmakerij Tikje Anders en naar de moderne dans en balletkoningin Cherryl Jaj Cramer van de dansschool. Zij vertelden hun passie op de radio. Als “lest best” is de uitzending afgesloten met een interview met de heer I Wijnia, die vertelde over oud skearnegoutum en zijn museum die helaas niet meer bestaat. De gehele uitzending is nog na te beluisteren via het internet bij Omrop Fyslân onder “Utsjoering mist”, uiteraard bij de radio afdeling.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-68.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 233 gasten en geen leden online