Blog
15-heleen.jpg

Ontwikkelingen MFC

Door de samenwerkende partijen is besloten dat de inwoners van Scharnegoutum en Loënga voortaan via de gemeente op de hoogte zullen worden gehouden van de voortgang en ontwikkelingen die voor alle betrokken partijen van belang zijn bij de bouw van het nieuwe MFC Dit via de omropper en de site van Skearnegoutum.

Over specifieke zaken die alleen het dorpshuisgedeelte van het nieuwe MFC betreffen hopen wij een ieder regelmatig te informeren over de ontwikkelingen in de komende tijd.

Afscheid Wietske Ligthart-Hietkamp

Tijdens de laatst gehouden bestuursvergadering van 13 september jl.

heeft Wietske Ligthart-Hietkamp afscheid genomen als

penningmeester van dorpshuis Elim. Wietske heeft deze functie vanaf 2008 bekleed en heel veel werk verzet in de afgelopen, soms heftige, jaren. Ook vanaf deze plaats nog heel veel dank aan Wietske voor haar grote inzet voor ons dorpshuis. De functie van penningmeester wordt nu vervuld door Douwe Algra, ook geen onbekende in ons dorp.

 

Vrijwilligers actief en gezocht

Om diverse reden hebben een viertal Vaste Kern Vrijwilligers ( VKV ers) moeten besluiten om te stoppen als VKV er. Het is erg fijn dat wij kunnen melden dat er echter nog meer nieuwe VKV ers bij zijn gekomen. Deze zijn ondertussen al druk bezig in het dorpshuis samen met al die andere VKV ers die al actief waren. Per saldo zijn er op dit moment nu ca. 55 VKV ers actief voor ons dorpshuis en daarnaast nog ca. 15 vrijwilligers die op hun eigen verengingsavond meehelpen in o.a. het klaar maken van zalen, koffie en thee zetten en de bediening in de bar. Totaal dus ca. 70 vrijwilligers die actief zijn, geweldig !!! En.. mocht jij/u ook vrijwilliger willen worden. Dat kan natuurlijk altijd want vele handen maken licht werk. Dus heb je belangstelling maak het kenbaar, je bent hartelijk welkom en één telefoontje is genoeg. 419695 of 06 42123846

 

Bar van dorpshuis weer open vanaf half vier op zaterdagmiddag vanaf 13 oktober a.s. !!!

Evenals afgelopen seizoen is het de bedoeling dat tijdens het winterseizoen de bar op zaterdagmiddag. Weer open gaat. In eerste instantie vanaf vier uur tot half negen ’s avonds. Een ieder die even wil biljarten of gezellig een drankje wil komen drinken. Een combinatie is natuurlijk ook heel goed mogelijk. Een partijtje biljarten is uiteraard ook mogelijk voor een ieder die de kunst van het biljarten wat beter onder de knie wil krijgen. Iedereen is van harte welkom, dus kom ook eens langs !!!

Namens het bestuur van dorpshuis Elim

Sietse Holtrop

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-10.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 306 gasten en geen leden online