Blog
40-thea.jpg

Afgelopen zaterdag 27 oktober was er een groot optreden van diverse orkesten in het zogeheten HAFABRA concert in het nieuwe Theater Sneek. Dit alles in het kader van de opening(sweek) van Cultuur Kwartier Sneek. Excelsior leden en onze eigen Jes-band waren ook vertegenwoordigd. Het werd een bijzondere avond met maar liefst 250 muzikanten groot en klein. Voor de bezoekers waaronder een groot aantal Scharnegoutumers was het een prachtige gelegenheid om in het nieuwe Theater Sneek blaasmuziek van niveau te beluisteren.

De avond begon met het grote jeugd blaasorkest waaronder de Jes-band leden van Excelsior onder leiding van dirigenten Tseard Verbeek en Jeanette Valkema. Zij brachten een verrassend programma ten gehore waarbij de popmuziek een grote rol speelde! Met nummers van de Golden Earring (Radar Love) en Deep Purple (Smoke on the water) speelden de (jonge) artiesten bijna het dak eraf, maar dat mocht natuurlijk niet want op 1 november komt Hare Majesteit de koningin!!!

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-68.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 99 gasten en geen leden online