Blog
12-ijsels.jpg

Nieuw in Scharnegoutum; er is weer een fietsenmaker in het dorp!! U kunt nu voor alle voorkomende reparaties aan uw fiets terecht bij Snake's Bikeshop aan de Trekdyk 11. Betreft het een lekke band, vervanging van onderdelen of schade aan de fiets, al deze werkzaamheden zijn voor eigenaar Jeroen Meester geen probleem. Op afspraak staat er zelfs een vervangende fiets voor u klaar!!! Daarnaast is Snake's Bikeshop snel, goedkoop en vooral dicht in de buurt. Verder heeft de afdeling reparatie ruime openingstijden en is de zaak goed bereikbaar.

Openingstijden maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 12:00 en van 13:30 uur tot 18:30 uur. Zaterdags van 10:00 tot 17:30 uur en op donderdag is het koopavond. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0515 - 430207 / 06-25562112 En we zijn te vinden aan de Trekdyk 11 t.o.v. autogarage Anne Knol.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-02.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 392 gasten en geen leden online