Blog
29-Vakgarage.jpg

Op zaterdag 24 november a.s. is het weer feest in Scharnegoutum, want Sinterklaas komt met zijn Pieten weer aan in Scharnegoutum!!!!

Om half 2 komt de pakjesboot aan bij de Zwettebrug op de Legedyk. Daar staat Amerigo weer klaar, zodat we met z’n allen een rondje door het dorp kunnen lopen. Om half 3 begint het GROTE SINTERKLAASFEEST in Elim. Alle kinderen t/m groep 4 zijn hierbij welkom. Het toegangskaartje wordt op school uitgedeeld. Kinderen t/m 8 jaar die niet in Scharnegoutum op school zitten kunnen een toegangskaartje ophalen bij Jelly van der Zwan, M. de Jongstrjitte 15.

De Pieten en Sinterklaas vinden het dit jaar ook erg leuk als jullie een mooie tekening of een ander mooi werkje maken voor Sint zijn verjaardag. Deze werkjes mag je meenemen naar Elim en dan gaan we alle mooie tekeningen en werkjes ophangen. We laten ons graag verrassen door jullie creativiteit.
Dus doe je best en laat zien hoe mooi jij kunt knutselen!

Hartelijke groeten van Sinterklaas en zijn Pieten,
Doarpsbelang Scharnegoutum

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-09.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 243 gasten en geen leden online