Blog
22-Schrale-3.jpg


Dit hele schooljaar worden er iedere dinsdag in dorpshuis Elim, danslessen gegeven (‘Dance Mix’) in Scharnegoutum. Deze danslessen zijn een nieuw initiatief van Dans- en Balletschool Sherryl-Joy Cramer en worden groepsgewijs in leeftijdsklasse vanaf 2 jaar tot 25 + gegeven.In de danslessen ‘Dance Mix’ worden de lessen afgestemd op de groep. In het begin wordt er een diversiteit aan dansstijlen aangeboden, namelijk: Jazz, Streetdance, Pop/Show Musical, Klassiek en Modern.

Daarna zal er blijken welke stijlen het beste bij de groep passen. Natuurlijk blijft het een les waarin verschillende stijlen aan bod komen. In de danslessen zal er ook gewerkt worden aan diverse choreografieën die worden uitgevoerd in een jaarlijkse voorstelling. Meer informatie en aanmelding...

De eerste twee (proef)lessen zijn gratis, zodat iedereen zich kan oriënteren om te kijken of dit iets voor hem/haar is. Meer informatie kunt u ook vinden op de website. Let op: De tarieven zijn voor een heel schooljaar. Het seizoen is al begonnen, dus u betaalt vanaf het moment dat er besloten is om de lessen voort te zetten (na de twee proeflessen). Eigenaresse en docente: Sherryl-Joy Cramer Telefoon: 06 4646 0506 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website: www.danseninfriesland.nl

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-71.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 423 gasten en geen leden online