Blog
03-Annet-de-Jong.jpg

LEEUWARDEN - Jan Wagenaar uit Scharnegoutum is zondagmiddag voor de vierde keer de sterkste man van Fryslân geworden. Hij is hiermee op gelijke hoogte gekomen met Wout Zijlstra uit Folsgare en Henk van der Veen uit Jistrum. De strijd om de titel ‘Sterkste man fan Fryslân' werd dit jaar in WTC Expo in Leeuwarden gehouden en was onderdeel van de grote weekendbeurs die ter plekke werd gehouden. Enkele honderden toeschouwers, waaronder veel oud-deelnemers en kampioenen, zagen Wagenaar vier van de zes loodzware onderdelen winnen. Hij tilde een boomstam van 155 kilogram boven zijn hoofd, een nieuw Fries record. Arno Louwsma uit Bolsward werd tweede, Jitse Kramer uit Leeuwarden eindigde als derde in het veld van zestien krachtpatsers. De 21-jarige Kelvin de Ruiter uit Surhuisterveen, de beoogde opvolger van Wagenaar op termijn, pakte met overmacht de titel ‘Sterkste Friese junior.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-78.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 246 gasten en geen leden online