Blog
43-shiatsu.jpg

juni 2008: Een krachtspektakel tussen de sterkste mannen uit Friesland en de rest van Nederland liet zien dat Jan Wagenaar uit Scharnegoutum en Arno Louwsma uit Bolsward klaar zijn voor de strijd om de titel 'Sterkste man van Nederland'. Wagenaar is vol zelfvertrouwen Ïk sta er op 12 juli wel!". Het voetbalveld in Scharnegoutum was zaterdag de plek waar de titanenstrijd tussen Holland en Friesland op sportieve wijze werd uitgevochten. Nederland won niet geheel verrassend, maar Friesland kon goed mee komen echter gehavend door blessures moesten zij de winnende prijs aan de Nederlandse jongens laten. Op 12 juli is de wedstrijd Sterkste man van Nederland. Krachtpatser Wagenaar denkt dat hij er klaar voor is. "Natuurlijk moet ik nog wat trainen maar ik weet wat ik kan en bij deze wedstrijd sta ik er wel. Let maar op!"

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-52.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 222 gasten en geen leden online