Blog
07-sponsors15.jpg

Publicatie Dorpsbelang Scharnegoutum december 2001

 

Scharnegoutum (1).

- Dorpsbelang Skearnegoutum meldt: Er is weer een ijsbaan in het dorp!! Met verenigde krachten is afgelopen week (week 50 2001) een kleine ijsbaan aangelegd. In overleg met dorpsbelang en de gemeente heeft loonbedrijf v.d. Meer een tijdelijk ijsbaan gemaakt in het nieuwe bouwplan. Deze ijsbaan heeft bestaansrecht totdat de tweede

fase van het bouwplan wordt gerealiseerd. Nou, dan zijn we zo een paar jaar verder en kan er bij ijs en weder dienende toch weer geschaatst worden. De vragen rond een ijsbaan zijn dus voorlopig van de baan... Vanzelfsprekend blijven we zoeken naar een meer definitieve situatie

 

Scharnegoutum (2).

- Namens het bestuur van dorpsbelang wil ik ook langs deze weg J. A. v d Meer en medewerkers bedanken voor hun geweldige belangenloze medewerking ten aanzien van de realisering van een nieuwe ijsbaan in Scharnegoutum.

Perfect dat zij zo meewerken om ons dorp Scharnegoutum leefbaar te houden. Als iedere inwoner van ons dorps op eenzelfde positieve wijze bereid is om zijn/haar steentje bij te dragen kunnen we met z'n allen heel wat realiseren.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-06.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 514 gasten en geen leden online