Blog
23-sus.jpg

Publicatie fractie van gemeentebelangen Wybbritseradiel 24 december 2001

 

Fractievoorzitter : Fokke Nauta.

Zoals in de Leeuwarder Courant van 19 december stond vermeld: maar een fietstunnel onder de provinciale weg N 354 door, dat was waar ik voor heb gepleit in de raadsvergadering van dinsdag 18 december.
Nu er een grote ingreep plaats vindt bij Scharnegoutum met de N 354 en de aansluiting van de dorpen Gauw en Goënga lijkt het ons, de fractie van Gemeente Belangen Wymbritseradiel, verstandig om de veiligheid van de naar Sneek fietsende jeugd uit de Lege Gean te waarborgen door gelijktijdig een fietstunnel

aan te leggen.Dit zal nu meer kosten, maar zal goedkoper zijn dan het in een later stadium uit te voeren. Het is een feit dat het verkeer op de N 354 zal toenemen.
Ook al zal het snelverkeer af moeten remmen bij de nieuwe rotonde, er zal toch een onveilige situatie ontstaan als daar ook de fietsers de weg moeten oversteken. Ik hoop hiermee een stuk duidelijkheid te hebben gegeven.
Namens de fractie van Gemeente Belangen Wymbritseradiel,

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-10.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 607 gasten en geen leden online