Blog
36-devries.jpg

Publicatie Dorpsbelang
7 maart 2002

 

Scharnegoutum

SKEARNEGOUTUM
Scharnegoutum

totaal 1305 kiesgerechtigden
opkomst 840 mensen
opkomstpercentage 64.67% (461 niet).

CDA 306
Gemeente Belangen 180
FNP 130
PvdA 86
VVD 61
Christenunie 77
Blanco / niets 4

 

gemeente
WYMBRITSERADIEL

Opkomst 8312 mensen
opkomstpercentage 70,46%,

CDA 2627 5
Gemeente Belangen 2699 6
FNP 1233 3
PvdA 822 2
VVD 611 1
Christenunie 320 0

 

Nieuwe raad: Gemeentebelangen: Fokke Nauta, Rients de Boer, Douwe Zwaagstra, Anne Haringa, Bertus Walsma, Joke Visser Koudstaal; CDA: Douwe Attema, Aucke v.d. Werff, Aly de Boer-Heegsma, Betty Tamminga-van de Lageweg, Jacob Wiersma; FNP: Gerben Gerbrandy, Swaentsje Bergsma, Sicco Rypma; PvdA: Gerben de Jong, Sietske Kanselaar-Rinzema; VVD: Eile de Jong

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-10-b.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 859 gasten en geen leden online