Blog
12-ijsels.jpg


3 juni 2002

 

Stichting Slachtemarathon

- op 19 juny 2004 sil de twadde slachtemaraton plakfine

De stichting Slachtemarathon lit witte dat de folgjende Slachtemarathon plakfine sil op 19 juny 2004. Dat liket noch in hiel ein fuort, mar de minsken binne no al drok oan de gong mei tariedingen.

By de tariedingen heart fansels ek in eigen website, of better sein in hiemside. Dizze wurdt makke troch stazjiêres fan de oplieding Multimedia en Vormgeving fan it Friesland College.

Op de site komt û.o. ynformaasje oer de skiednis fan de Slachtedyk, in ferslach fan de marathon 2000, in beskriuwing fan de doarpen dy’t oan de Slachte lizze, oer de organisaasje en fansels it earste nijs oer de Slachtemarathon yn 2004....Stim ynkoarten of nei www.slachtemarathon........

Skearnegoutum leit ek oan dizze Slachtedyk, no ja der leit mar in lyts ferbân. De Slachte leit yn it uterste territoarium fan Skearnegoutum op’e grins mei Reahûs.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-12.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 974 gasten en geen leden online