Blog
40-thea.jpg


5 juni 2002

 

Scharnegoutum

- Ismay Vallinga uit Scharnegoutum wint eerste prijs.
Tijdens de voorronde van het VARA’s Songfestival heeft de achtjarige Ismay in Haskerhorne de eerste prijs gewonnen.

Afgelopen woensdagmiddag streden 14 kinderen om de eer. Allen zongen live de liedjes van kinderen voor kinderen. Een geweldige prestatie. De jury had het er moeilijk mee.“Het is vandaag niet eenvoudig om een winnaar aan te wijzen” , zo was de reactie van jurylidKoos Greven.

Hij vormde samen met Froukje Bakker en Leon Smits de beoordelende jury.
De prestaties van de kinderen lagen heel erg dicht bij elkaar. Maar met hele kleine verschillen werden drie winnaars bekend gemaakt. Ismay behaalde met het liedje “Groen” de eerste prijs. Met deze prijs is Ismay verzekerd van deelname aan de grote finale in Drachten. Met nog 15 andere kandidaten mag ze in november opnieuw haar talent laten horen in de hoop dat ze daar tot de beste van Friesland gaat behoren...

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-62.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 658 gasten en geen leden online