Blog
28-thuiszorg.jpg

 Publicatie Sneeker Nieuwsblad

19 september 2002

 

Scharnegoutum

- Een kijkje nemen in de studio’s van de populaire muziekzender MTV, praten met de bekende VJ’s zangeres Sita ontmoeten en bovendien de peperdure auto van Jeroen Post rijden.

Voor veel jongeren is dit alles een droom. Arno Grolleman (19) uit Scharnegoutum maakte het echter allemaal mee. Hij won namelijk de prijsvraag van uitzendbureau Manpower.
Eigenlijk wist hij niet eens dat hij door zijn inschrijving voor vakantie werk bij Manpower meedong naar een

rondleiding door de studio’s van MTV. De vakantie was al lang weer ten einde en Arno was dan ook geheel verbaasd toen hij ineens een telefoontje van het uitzendbureau kreeg met de mededeling dat hij de hoofdprijs had gewonnen. “Ze feliciteerde me, maar ik wist niet eens waarmee...” Maar natuurlijk was het wel erg leuk om te horen dat ik de gehele dag de “Personal Assistent” van Chris Post zou zijn. Hij kende Chris niet en besloot eens op internet te kijken om te zien welk programma’s ze presenteerde. Dat bleken MTV news en MTV live te zijn.

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-40.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 938 gasten en geen leden online